SC LIF BUSINESS SOLUTIONS SRL

Cod fiscal: 30815987

Nr. Registrului Comertului: J40/12205/2012

www.mega-place.ro este o platforma de cumparaturi on-line dezvoltata de compania SC LIF BUSINESS SOLUTIONS SRL. Prin aceasta platforma de cumparaturi on-line ne-am propus sa aducem in prim plan o gama variata de produse din mai multe domenii de activitate. In mare parte, produsele comercializate de catre noi sunt rezultatul creatiei si productiei unor ateliere autohtone.

Ne-am propus de la bun inceput, pentru a castiga o pozitie considerabila pe piata, sa respectam criteriile si exigentele acesteia, astfel, calitatea produselor si seriozitatea au devenit principii de baza ale activitatii noastre. Am pus la un loc cele mai indraznete proiecte si cele mai reusite produse ale unor oameni talentati si foarte priceputi in ceea ce fac. Produsele expuse reprezinta un spectacol de imaginatie, idei, culori si materiale de cea mai inalta calitate. Fiecare model este determinat de pasiune si maiestrie artistica. Designul, materialele utilizate si confectionarea autentica sunt elemente care pun in valoare fiecare articol.

Platforma noastra va ofera cele mai competitive preturi, negociate special, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un raport pret/calitate foarte bun. Vom aduce in atentia dumneavoastra marci respectabile si produse de calitate, cu servicii bazate pe respect si seriozitate.

De asemenea, va asteptam cu mare drag si la magazinul nostru de prezentare din Sos. Pantelimon Nr. 101, bloc 402, sc A, de luni – vineri intre orele 10.00 – 20.00 si sambata intre orele 10.00 – 14.00.

Cu admiratie,

Echipa mega-place.ro.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor.