You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
SC EVTRIK SHOES SRL
Cod fiscal: 41575642
Nr. Registrului Comertului: J28/988/2019

www.pantofiimei.ro este o platformă de cumpărături on-line dezvoltată de compania SC EVTRIK SHOES SRL. Prin această platformă de cumpărături on-line, ne-am propus să aducem în prim plan o gamă variată de produse din mai multe domenii de activitate. În mare parte, produsele comercializate de către noi sunt rezultatul creației și producției unor ateliere autohtone.

Ne dorim, de la bun început, să respectăm criteriile și exigențele fiecărui domeniu de activitate, astfel, calitatea produselor și seriozitatea procesului de "sales&customer" au devenit principii de bază ale activității noastre. Vom încerca să punem la un loc cele mai îndraznețe proiecte și cele mai reușite produse ale unor oameni talentați și foarte pricepuți în ceea ce fac.

Produsele care sunt realizate manual, reprezintă un spectacol de imaginație, idei, culori și materiale de bună calitate. Fiecare model are în spate multă experiență, multe încercări, pasiune și măiestrie artistică. Designul, materialele utilizate și confecționarea autentică sunt elemente care pun în valoare fiecare articol.

Pentru produsele "de import" si cele de tip "marketX", platforma noastră vă oferă cele mai competitive prețuri, negociate special, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de un raport preț/calitate foarte bun. Vom aduce în atenția dumneavoastră mărci respectabile și produse de calitate, cu servicii bazate pe respect și seriozitate.
Cu simpatie,
Echipa "pantofiimei.ro."